onsdag 10 februari 2010

Pasta pollo

4 portioner

500 g kycklinginnerfiléer
en halv citron lite drygt, pressa saft och riv skal
svartpeppar
salt
200 g champinjoner, delade i mindre bitar
1 stor vitlöksklyfta, finhackad
smör
0,7 dl marsalavin
3 dl grädde
massa parmesan
10 fina körsbärstomater, halverade

Skär kycklingen i små bitar och blanda med citronsaft, citronskal, salt och svartpeppar samt vinet. Låt stå en halvtimme.

Fräs kycklingen med champinjoner och vitlök i smör. När kycklingen är nästan genomstekt, häll på grädden, och låt koka ett par minuter till.

Koka 1,5 paket färsk tagliatelle. Blanda pastan med kycklingsåsen. Rör ner massa riven parmesan och tomathalvorna.

1 kommentar:

Sofia sa...

Mmm gott. Massor = MASSOR för att det ska bli riktigt gott!