(från Annes mat)
2 portioner
300 g jordgubbar, delade
200 g sparris, delad i mindre bitar
1 citron, skal och juice
1 msk honung
2 msk olja
Salt, peppar
50 g ruccola, grovt hackad
1 näve alfalfagroddar
250 g halloumi, skivad
Koka sparrisen i lättsaltat vatten 3-4 minuter. Häll av och lägg genast i en bunke isvatten så att kokningen avstannar, det gör att den får behålla sin fina färg och dessutom blir krispig och god.
Lägg jordgubbar och sparrisbitar i en skål tillsammans med finrivet citronskal och pressad citronsaft, olja, salt och peppar. Vänd ner ruccola och groddar. Fördela på tallrikar.
Stek halloumin i lite olja i en het panna, och fördela på salladen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar